Ervaringen

Wij hechten veel waarde aan de  mening van onze klanten!
Deel uw ervaring met ons op deze pagina.
Zo helpt u onze service nog beter te maken.
Hieronder leest u de ervaringen van verschillende klanten:

Deel uw ervaring in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw email adres wordt niet gepubliceerd.
14 berichten.
Annelies schreef op 26 september 2019:
Dankjewel Anna, voor de leuke high-tea workshop op het vrijgezellenfeestje vorige week! We hebben ervan genoten.
Theo de Vos uit Hardinxveld - Giessendam schreef op 8 juli 2019:
Afgelopen zaterdag mijn 50e verjaardag gevierd. De catering door Anna laten verzorgen. Heb niets dan complimenten gehad over het héérlijke eten. Anna we hebben elkaar al gesproken maar nogmaals mijn hartelijke dank.
Arie van Wijngaarden uit Hardinxveld-Giessendam schreef op 1 december 2017:
Vandaag heeft Anna een heerlijk ontbijt verzorgd en bezorgt voor ons 28 jarig huwelijk. Het was top Anna. Bedankt voor de goede service. Ga zo door.
Kapsalon Kamsteeg uit Hardinxveld schreef op 21 november 2017:
Heerlijke verse warme broodjes. Zeer goed, goede snelle service. groetjes Team Kapsalon Kamsteeg
Agnes Stam schreef op 1 september 2017:
Anna's broodje ingeschakeld met het doel ons verjaardagsfeestje nog completer te maken. En...dat is absoluut gelukt ! De broodjes shoarma en de broodjes hamburger waren met zorg en toewijding gemaakt. In één woord TOP !! Een aanrader Anna's broodje !
Ineke van Houwelingen schreef op 1 september 2017:
Wat een geweldige plek, zo gastvrij en heerlijke broodjes met liefde en passie gemaakt !!!
Marina schreef op 1 september 2017:
Vandaag verrast door de kinderen met een geweldig Champagne ontbijt.. te veel om op te noemen,heel gevarieerd.. warm en vers en superleuk..Heerlijk sapje.. heel fijn ook dat de vleeswaren gescheiden waren van de rest (vegetarisch)echt heel uitgebreid en goed. Dankje wel Anna.. tot een volgende keer
Myrthe uit Hardinxveld schreef op 14 februari 2017:
Een high Tea laten verzorgen voor een babyshower door Anna. Perfect volgens afspraak gegaan en oog voor detail. Was heerlijk. Bedankt!
Myrthe uit Hardinxveld-Giessendam schreef op 30 augustus 2016:
Op mijn housewarming heb ik de lunch laten verzorgen door Anna's broodjes. Tijdens de bestelling waren de aanpassingen die ik wilde doen geen enkel probleem. De broodjes werden perfect op tijd geleverd en waren heerlijk. Zelfs de brie was nog warm! Dankzij Anna's broodjes heb ik een heerlijke dag gehad. Een echte aanrader!
Melissa uit Hardinxveld schreef op 22 juli 2016:
Ideaal heerlijk brood en gebak thuis gebracht. Nu dus niet meer racen tegen de klok of het dorp uit om lekker te kunnen lunchen of de visite te voorzien van iets lekkers.
Gert en Adri schreef op 16 januari 2016:
we hebben genoten van de heerlijke belegde broodjes. Perfecte service en kwaliteit. Een echte traktatie!
Janine uit Hardinxveld-Giessendam schreef op 27 oktober 2015:
Als ik een koopavond moet werken staat Anna voor mij klaar! 🙂 Een broodje of salade is altijd erg lekker!
Angela uit Hardinxveld-Giessendam schreef op 12 augustus 2015:
Op onze bruiloft hebben wij de lunch laten verzorgen door Anna's Broodje. De broodjes waren heerlijk! Ze zagen er feestelijk uit en waren nog lekker warm. Ook onze gasten hebben er van genoten!
Cornelis en Caroline uit Hardinxveld-Giessendam schreef op 18 juni 2015:
Als je eens geen zin hebt om te koken dan is een broodje van Anna een goed idee! De broodjes zien er leuk uit, maar zijn ook nog eens heel erg lekker. En voor de prijs hoef je het niet te laten, omdat de broodjes behoorlijk groot zijn. Een echte aanrader!

Populair bij Anna’s Broodje

×
×
×
×
De lekkerste nieuwsbief van Anna!Elke week verse aanbiedingen in uw email brievenbus